Til 4 porsjoner
1,00 poseTORO Jegergryte 106g2,00 dlseterrømme6,00 dlvann500,00 greinsdyrkav2,00 sssmør / margarin4,00 stkgulrøtter200,00 gfersk rosenkål200,00 gskogsopp eller sjampinjong
Ovnspoteter
500,00 gsmåpoteter / nypoteter2,00 sssoyaoljeTilbehør
1,00 glassNora Tyttebærsyltetøy Hjemmelaget 400gSmak vår nydelige jegergryte med sopp, tyttebær og rosenkål. Passer perfekt sammen med ovnsbakte småpoteter!
Slik gjør du
- 1
Kok opp TORO Jegergryte etter anvisning på pakken med seterrømme og vann. La dette småkoke i 10 min.
- 2
Stek reinsdyrskav i en varm stekepanne med litt smør. Ha kjøttet i gryten og la kjøttet småkoke i sausen noen minutter. Skrell gulrøtter og rens rosenkål. Kok grønnsakene i lettsaltet vann til de er knapt møre. Rens soppen, stek den i en panne med litt smør og fordel over gryteretten.
- 3
Vask potetene. Ha dem i en bolle og tilsett olje, salt og pepper. Bland godt og ha potetene i en ildfast form. Stekes ved 200 C i ca. 25 min. på midterste rille.
- 4
Sett Jegergryten på bordet og ha poteter, gulrøtter og rosenkål til. Husk tyttebærsyltetøy.