Jegergryte med rotgrønnsaker

30 min Enkel
Til 4 porsjoner
1,00 poseTORO Jegergryte 106g6,00 dlvann2,00 dlrømme eller creme fraiche200,00 grotgrønnsaker0,50 stkblomkål2,00 ssolje

Potetmos:

1,00 poseTORO Potetmos 94 g3,00 dlvann1,00 sssmør2,00 dlmelk

Tilbehør:

0,50 stkbrokkoli0,50 kvastkruspersille

Denne jegergryten er herlig å ha på lur etter en mislykket jakttur. Du erstatter enkelt kjøttet med rotgrønnsaker og – vipps – så har du en smakfull og litt grønnere middag!

Slik gjør du

  • 1

    Ha jegergryte, vann og rømme i en kjele. Kok opp under omrøring. La småkoke i 10 minutter. Stek rotgrønnsaker (gulrot, kålrot, selleri eller hva du har i kjøleskapet) i en stekepanne. Ha i gryten mot slutten av koketiden.

  • 2

    Potetmos: Kok opp vann sammen med smør. Når vannet har kokt opp, dra kjelen bort fra varmen og tilsett melken. Ha i potetmospulveret og rør forsiktig om et par ganger. La mosen svelle 1 minutter før du rører godt om.

  • 3

    Tilbehør: Kok brokkoli i lettsaltet vann, 2-3 minutter. Finhakk kruspersille og strø over retten ved servering.

Dette trenger du