Jegergryte med kalkun, druer og sopp

30 min Enkel
Til 5 porsjoner
650,00 gkalkunfilet, naturell eller kyllingfileter2,00 sssmør/margarin1,00 stkrødløk250,00 gsopp1,00 poseTORO Jegergryte 106g0,50 begerseterrømme6,00 dlvann0,50 dlsolbærsirup ev husholdningssaft100,00 ggrønne druer

Dette er en herlig viltgryte som du kan sette rett på bordet. Druene gir retten en nydelig sødme.

Slik gjør du

  • 1

    Skjær kalkunfilet i tynne skiver, løken i båter og del soppen i fire. Brun kjøttet med litt salt og pepper i en stor kjele på middelsvarme i smør. Tilsett løken etter et par minutter, og soppen til slutt. Ha i jegergryten, seterrømme, vann og solbærsirup. Rør godt og la gryten småkoke i ca. 10 min.

  • 2

    Vend inn druene til slutt, la gryteretten stå et par minutter til å kose seg.

  • 3

    Servers med : Kutt bacon i biter og stek det i panne med litt smør. Kok så vidt rensede aspargesbønner, hell av vannet og bland de sprø grønnsakene sammen med baconet i pannen. Ha potetstappe eller kokte poteter til og rikelig med tyttebærsyltetøy.

Dette trenger du