Italiensk vegetarpizza

30 min Enkel
Til 4 porsjoner

Topping

1,00 håndfullruccola

Fyll

15,00 stkcherrytomater175,00 grevet gulost400,00 ghakkede tomater1,00 dlvann150,00 gvegetarfarse2,00 ssrapsolje0,50 stkrødløk0,50 stkpaprika, gul

Bunn

1,50 dlvann2,00 ssolivenolje

Nydelig med løvtynn pizza! Deigen er lett å jobbe med og smaken fortreffelig!

Slik gjør du

  • 1

    Bunn: Bland posens innhold med lunkent vann (ca. 40 °C) og olivenolje. Elt deigen lett og la den hvile ca. 15 minutter. Del i to og kjevl ut to runde, tynne bunner. Legg dem på stekebrett med bakepapir.

  • 2

    Fyll: Brun så vidt vegetarfarse i olje i en dyp panne. Hell pizzafyll-posens innhold over sammen med hakkede tomater og vann. Rør godt og la det småkoke på svak varme i 4-5 minutter. Vend inn rødløk i tynne båter og halve paprikaskiver.

  • 3

    Fordel pizzafyllet på pizzabunnene og dryss over revet ost. Topp med halve cherrytomater.

  • 4

    Stek pizzaene midt i ovnen i ca. 8 minutter, eller til de er sprø og gyllene.

  • 5

    Dryss ruccola over ved servering og server rømmedressing til.