Oppskrifter / Italiensk

Italiensk vegetarpizza med spinat, tomat og basilikum

45 min Enkel
Til 4 porsjoner

Bunn:

1,00 poseTORO Pizzabunn Italiensk 400g1,50 dlvann2,00 ssolje

Fyll:

0,50 glassIdun Pizzasaus100,00 gspinat200,00 gmozzarella2,00 stktomater40,00 gpinjekjerner

Topping:

0,50 stkfrisk basilikum

Vår egen italienske pizzabunn er perfekt utgangspunkt når du skal diske opp med skikkelig pizza med italiensk feeling. Ikke bare smaker den godt, men den er også et vegetarisk. Bellisima!

Slik gjør du

  • 1

    Pizzabunn: Elt sammen melblandingen med vann og olje. Del deigen i 2 emner og form til boller. La hvile 15 minutter.

  • 2

    Sett ovnen på maks temperatur (250-275 grader). Kjevle ut eller bruk fingertuppene til å forme pizzabunnene. Legg på stekebrett med bakepapir.

  • 3

    Fordel pizzasaus på bunnene og legg på spinat, mozzarella, skivet tomat og pinjekjerner.

  • 4

    Stek midt i ovnen til skorpen er gyllen, 8-10 minutter. Dryss over revet basilikum like før servering.

Dette trenger du