Oppskrifter / Italiensk

Italiensk vegetarpizza

60 min Enkel
Til 4 porsjoner
1,00 poseTORO Pizzabunn Italiensk 400g1,00 glassIdun Pizzasaus Original 290g300,00 gmozzarella, fersk8,00 stkaromasopp1,00 stkrødløk i skiver7,00 stkhermetiske artiskokkhjerter delt opp i 6 deler på langs0,50 stkfennikel, skjær tynne skiver på tvers4,00 stkfedd hvitløk, skjær tynne skiver på tvers4,00 håndfullruccola8,00 ssparmesan, revet2,00 tsrevet sitronskall – kun det gule

Denne pizzaen er toppet med mange deilige grønnsaker og er et fint alternativ hvis du har lyst på en pizza uten kjøtt.

Slik gjør du

  • 1

    Sett stekeovnen på 275 grader eller maks temperatur og forvarm ovn og eventuelt pizzastein. Lag pizzabunn etter anvisning på posen

  • 2

    Del soppen i biter og stek i smør eller olje

  • 3

    Smør på et tynt lag tomatsaus. Legg på mozzarella, sopp, rødløk, artisjokkhjerter, fennikel og hvitløk

  • 4

    Stek hver pizza på nederste rille i 5-8 minutter, eller til osten er smeltet og gyllen.

  • 5

    Fordel ruccola over hele pizzaen og strø på revet parmesan og sitronskall.

Dette trenger du