Italiensk vegetargryte

20 min Enkel
Til 4 porsjoner
1,00 poseTORO Italiensk gryte 176g8,00 dlvann30,00 gsoltørket tomat2,00 bokserhvite bønner1,00 poseristede pinjekjerner50,00 gparmesan0,50 stkbasilikum

Italiensk gryte har vært en livredder på mange travle ettermiddager, men visste du at denne er like god uten kjøtt? Gjør denne klassiske gryteretten om til en vegetargryte ved å erstatte kjøttet med bønner og pinjekjerner, og toppe det hele med gode italienske smaker av soltørkede tomater og parmesan.

Slik gjør du

  • 1

    Kok opp italiensk gryte med 8 dl vann under omrøring. Tilsett finhakket soltørket tomat og hvite bønner. La koke 10 minutter, rør om med jevne mellomrom.

  • 2

    Rist pinjekjerner lett i stekepanna til de er gylne. Server det hele med finrevet parmesan og basilikum.

Dette trenger du