Italiensk gryte med middelhavsgrønnsaker

20 min Enkel
Til 4 porsjoner
1,00 poseTORO Italiensk gryte 176g5,00 dlvann400,00 ghakkede tomater

Grønnsaker

1,00 stkpaprika1,00 stksquash1,00 stkløk3,00 stkhvitløksbåter2,00 ssmatolje1,00 posefrisk spinat

Fantastisk god rett, dette er nydelig mat både til hverdag og fest. Ha gjerne grissini til eller annet knasende godt, ristet brød er supert. Og selvsagt masse frisk grønn salat!

Slik gjør du

  • 1

    Start med grønnsakene: Kutt paprika, squash og løk i terninger, ca 2 cm store. Finhakk hvitløk. Stek grønnsakene lett i panne i matolje til de får litt farge og blir myke.

  • 2

    Dryss over posens innhold, hell i vann samt hakkede tomater. Rør godt og la det hele småkoke i ca. 10 min. Ha i mere vann om det er behov, til du får ønsket konsistens.

  • 3

    Rør inn spinaten som den er, mot slutten av koketiden. Smak til med salt og pepper og sett den nydelige gryteretten på bordet.

Dette trenger du