Innbakt torsk i spekeskinke med hollandaisesaus

25 min Middels
Til 6 porsjoner
900,00 gtorskefilet6,00 skiverspekeskinke6,00 stksoltørkede marinerte tomater

Hollandaisesaus med lime :

1,00 dlmelk150,00 gsmør eller margarin2,00 poseTORO Hollandaisesaus original 26 g4,00 dlvann0,50 tsnykvernet pepper1,00 stklime

Salat:

1,00 posesalatmiks1,00 stkagurk1,00 posesukkererter2,00 stktomater

Pakk fisken inn i spekeskinke. Hollandaisesaus passer perfekt til vår innbakte torskefilet.

Slik gjør du

  • 1

    Fisken tilberedes ved 180° C i ca. 15-17 min på midterste rille.

  • 2

    Del torskefileten i jevnstore stykker. Krydre lett. Legg basilikumblader og soltørkede tomater på toppen og pakk fisken inn i spekeskinke. Legges i ildfast form og tilberedes som angitt

  • 3

    Salat: Legg skylt salat i en bolle. Skrell agurken og del den i biter. Rens sukkerertene, skjær tomater i biter og bland det hele

  • 4

    Hollandaisesaus med ekstra pepper: Smelt smøret i en liten kjele og rør inn posens innhold. Tilsett vann og melk og kok opp under omrøring. Bruk visp. La sausen småkoke 1 min. Pisk sausen godt så den blir lett og luftig. Smak til med presset lime og pepper etter smak.

  • 5

    Serveres med: Skrell og grovriv en jordskokk. Bland den inn i potetstappen sammen med gressløk, det gir en veldig god smak og den blir raskt myk i stappen. Knallgodt!

Dette trenger du