Produkter / Midag

Hvit blomkålpizza med kylling, squash, paprika

30 min Enkel
Til 4 porsjoner

Bunn:

1,00 poseTORO Pizzabunn 370 g0,50 stkblomkål, kjørt i stavmikser/food prossessor1,50 dlvann

Fyll:

1,00 poseTORO Pizzasaus Hvit 28 g1,50 dlvann

Fyll: 

3,00 sscreme fraiche400,00 gkyllingfilet2,00 ssprovencekrydder0,25 stksquash0,50 stkpaprika150,00 grevet ost

Topping:

50,00 gparmesan50,00 gruccola

Å blande grønnsaker inn i bakst gir ikke bare nye smaker, det gjør det samtidig enklere å få i seg flere grønnsaker. Har du en halv brokkoli eller blomkål er det bare å raspe i vei over deigen. I denne oppskriften har vi brukt blomkål i en hvit pizza og toppet den med smakfull kylling, squash og paprika.

Slik gjør du

  • 1

    Pizzabunn: Kjør blomkålen finkornet i en stavmikser/food processor. Eventuelt riv på et råkostjern. Bland melblandingen sammen med blomkål og lunkent vann. Del deigen i to emner og form til avlange pizzaer.

  • 2

    Rør sammen sauspose, vann og creme fraiche. Skjær kyllingfiletene i strimler og stek med provencekrydder til gjennomstekt. Kutt opp squash og paprika i skiver.

  • 3

    Fordel den hvite sausen utover bunnene. Fortsett med revet ost, stekt kylling, squash og paprika.

  • 4

    Stek pizzaene midt i ovnen på 225 grader i 12-15 minutter. Topp med høvlet parmesan og ruccola like før servering.

Dette trenger du