Bunn:
1,00 poseTORO Pizzabunn Italiensk 400g1,00 stkblomkål, kjørt i stavmikser/food prossessor3,00 dlvannFyll:
1,00 poseTORO Pizzasaus Hvit 28g1,50 dlvann3,00 sscreme fraiche400,00 gkyllingfilet2,00 ssprovencekrydder0,25 stksquash0,50 stkpaprikaFyll:
150,00 grevet ostTopping:
50,00 gparmesan50,00 gruccolaÅ blande grønnsaker inn i bakst gir ikke bare nye smaker, det gjør det samtidig enklere å få i seg flere grønnsaker. Har du en halv brokkoli eller blomkål er det bare å raspe i vei over deigen. I denne oppskriften har vi brukt blomkål i en hvit pizza og toppet den med smakfull kylling, squash og paprika.
Slik gjør du
- 1
Pizzabunn: Kjør blomkålen finkornet i en stavmikser/food processor. Eventuelt riv på et råkostjern. Bland melblandingen sammen med blomkål og lunkent vann. Del deigen i to emner og form til avlange pizzaer.
- 2
Rør sammen sauspose, vann og creme fraiche. Skjær kyllingfiletene i strimler og stek med provencekrydder til gjennomstekt. Kutt opp squash og paprika i skiver.
- 3
Fordel den hvite sausen utover bunnene. Fortsett med revet ost, stekt kylling, squash og paprika.
- 4
Stek pizzaene midt i ovnen på 225 grader i 12-15 minutter. Topp med høvlet parmesan og ruccola like før servering.