
Til 4 porsjoner
1 stkmellomstor rødkål3 stkepler3 dlvann0.5 terningTORO Klar kjøttbuljong blokk 80g2.5 dlsolbærsaft eller husholdningssaft4 ssIdun Eddik 7% Klar 0,6l2 tssalt0.5 tspepper2 tssukker
Det er stas å lage sin egen rødkål til jul! Alternativt kan du bruke Nora sin rødkål, dampe den godt og tilsette litt solbærsirup og 1-2 epler i tynne strimler.
Slik gjør du
- 1
Finsnitt rødkålen og skjær skrelte epler i tynne strimler. Ha alle ingrediensene i en kjele. Kok opp og la det hele småkoke under lokk i ca. 30 minutter. Rør om av og til.
- 2
Ta av lokket og la kålen småkoke videre i ytterligere 30 minutter, eller til kålen er myk. Juster til smaken med salt, pepper og sukker.