Produkter / Frokost

Hjemmelaget knekkebrød

90 min Enkel
Til 20 porsjoner
3,50 dlvann1,00 poseTORO Knekkebrød 321 g

Enklere oppskrift for hjemmelaget knekkebrød finnes ikke. Følger du denne oppskriften har du verdens beste knekkebrød på 1-2-3. Det har blitt veldig populært med hjemmelaget knekkebrød, og det er ikke rart. Knasende sprø knekkebrød med masse deilige frø og korn gir en god start på dagen, fordi det er sunt også smaker det kjempegodt. Disse knekkebrødene inneholder både solsikkekjerner, sesamfrø, linfrø, rug og havre. Også kan du tilsette nøtter om du vil. For ca. 20 knekkebrød gjør du som følger:

Slik gjør du

 • 1

  Sett stekeovnen på varmluft 160 °C (ved over- og undervarme 180 °C). Bland posens innhold med 3,5 dl vann og la røren svelle i ca. 5 minutter.

 • 2

  Stryk røren utover et stekebrett med bakepapir. Røren skal dekke hele stekebrettet og være like tykk i kantene som på midten.

 • 3

  Stek på midterste rille i 10 minutter. Ta ut og skjær knekkebrødene i ønsket størrelse med pizzahjul eller kniv. Stek knekkebrødene videre i ca. 30 minutter.

 • 4

  Etter 30 minutter legger du knekkebrødene over på rist og tørker de videre i stekeovnen med stekeovnsdøren åpen i ca. 15 minutter (da blir de ekstra sprø). Ta knekkebrødene ut av ovnen og la de avkjøles på risten. Oppbevar i en tett boks så holder de seg sprø lenge.

Dette trenger du