Helstekt svinefilet med choronsaus, vårløk og blomkål

40 min Middels
Til 5 porsjoner
1,00 boksTORO Bearnaise 300 ml750,00 gsvinefilet1,00 sssmør

Choronsaus

1,00 sstomatpuré

Lune grønnsaker

1,00 stkblomkål2,00 buntervårløk

Dette er fin og velsmakende mat å servere til mange! Kjenner du til choronsaus? Det er en klassisk saus som står på mange menyer og er utmerket til svinekjøtt, kalv og kalkun.

Slik gjør du

  • 1

    Renskjær svinefileten og krydre med salt og pepper. Brun kjøttet raskt på alle sider i varm panne med smør. Etterstekes til den er ferdig, sjekk med et steketermometer. Viktig at kjøttet hviler før servering.

  • 2

    Choronsaus: Ha béarnaisesausen i en kjele. Rør inn tomatpure. La sausen småkoke i et minutt.

  • 3

    Lune grønnsaker: Blomkål kuttes i skiver eller deles i buketter. Vårløk renses og deles på langs. Damp blomkålen knapt myk i kokende lettsaltet vann. Stek vårløken i tørr, varm stekepanne. Krydre med pepper.

  • 4

    Ved servering skjæres kjøttet i skiver, og legges på fat sammen med herlige grønnsaker og den lekre, smakfulle sausen. Pynt med friske urter, gjerne estragon.

Dette trenger du