Hamburgere med Bearnaise

20 min Enkel
Til 6 porsjoner
1,00 boksTORO Bearnaise 300 ml

Lag hamburgere:

800,00 gkjøttdeig, uten salt1,00 stkliten løk, finhakket2,00 stkegg3,00 sspotetmel0,50 tssort pepper1,00 dlsoyasaus

Bearnaise passer perfekt som dressing på hamburgeren! Prøv denne smakskombinasjonen neste gang for en ekstra saftig og smakfull hamburgermiddag.

Slik gjør du

  • 1

    Hamburgere: Ha kjøttdeig, løk, egg, potetmel, pepper og soyasaus i en bolle og rør og kna det godt sammen. Ha litt vann på en fjøl og form deigen til runde kaker, som igjen klemmes ut til 6 store burgere. Stekes i en varm stekepanne med litt smør/olje, ca 1-2 min på hver side.

  • 2

    Hell bearnaisen i en kjele og varm opp under omrøring.

  • 3

    Del burgerbrødene i to. Bruker du hamburgerbrød, blir det ekstra godt når du toaster det i brødristeren. Start med bunnen, legg salat oppå. Fortsett med tomat, sylteagurk og rødløk, deretter burger og bearnaise. Legg brødet på toppen av burgeren, gap høyt og kos deg!

Dette trenger du