Produkter / Dessert

Halloween brownies

45 min Enkel
Til 24 porsjoner
1,00 TORO Brownies Langpanne 883 g2,00 stkegg1,50 dlvann150,00 gsmeltet smør

Pynt

1,00 dlmelis

Gresskar og flaggermus er symbolene på halloween og her får du et enkelt tips til å Brownies er perfekt til Halloween festen! Gresskar og flaggermus er selve symbolene på denne anledningen og her får du et enkelt tips til å pynte Brownies med flaggermus. Formen til en flaggermus er tegnet på et bakepapir som så er klippet ut. Deretter er melis drysset over hvert kakestykke, og vips så er Halloween kaken klar. En kul og veldig enkel effekt til glede for store og små. Oppskriften gir ca. 24 skrekkelige gode kakestykker.

Slik gjør du

 • 1

  Sett stekeovnen på varmluft 165 °C (ved over- og undervarme 175 °C). Rør sammen 2 egg, 1,5 dl vann og 150 g smeltet smør (eller flytende margarin). Bland sammen med posens innhold og rør til en jevn, tykk røre

 • 2

  Bruk en langpanneform på ca. 30×37 cm. Smør formen og klipp til bakepapir og legg i bunnen av formen. Fordel røren jevnt ved hjelp av en slikkepott. Stek på midterste rille i 25-30 minutter. (Bruker du en større form, eller stekeplaten som følger med stekeovnen må tiden reduseres med ca. 5 minutter.)

 • 3

  Avkjøl kaken i formen.

 • 4

  Tegn opp en flaggermus på et bakepapir eller annet papir. Jo større du tegner jo større blir hvert kakestykke. (Print gjerne ut et bilde fra internett om du synes det er vanskelig å tegne opp). Klipp ut flaggermusen (du kan brette papiret forsiktige). Det er det rundt du skal bruke

 • 5

  Del kaken i kakestykker som passer med formen du har laget. Legg så papiret over et kakestykke og dryss over melis ved hjelp av en sil. Ta forsiktig bort papiret, og vips der har du flaggermusen på browniesen. Gjenta så på alle kakestykkene.

Dette trenger du