Gulrot og potetsuppe med ingefær

30 min Middels
Til 4 porsjoner
4,00 stkpoteter4,00 stkgulerøtter0,25 stkpurre2,00 ssfinhakket, fersk ingefær1,00 tsspisskummen0,50 tskoriander2,00 terningerTORO Kyllingbuljong blokk 80g8,00 dlvann2,00 dlkokosmelk

Gulrot og potetsuppe med ingefær er en enkel og smakfull vegetarsuppe. Gulrot og potet er vi vant med fra tradisjonell norsk kost. Slenger du i litt ingefær, en dæsj kokosmelk og deilige kryddere får du en eksotisk og spennende suppe som kan varieres i det uendelige!

Slik gjør du

  • 1

    Skrell og kutt opp grønnsaker i passe terninger. Ha i en gryte sammen med krydder, buljong, vann og kokosmelk. Kok opp og la småkoke i ca 15-20 minutter.

  • 2

    Kjør sammen med stavmikser og smak eventuelt til med litt ekstra salt.

Dette trenger du