Grønnsakslasagne med selleri og søtpotet

40 min Enkel
Til 4 porsjoner
1,00 stkstor søtpotet2,00 stkgulrøtter100,00 gsellerirot400,00 ghakkede tomater200,00 gbladspinat, klar til bruk1,00 pkTORO Grønnsakslasagne 203g3,50 dlvann3,50 dlmelk150,00 ggulost, revet

Alle elsker lasagne! Varier gjerne med denne smakfulle grønnsakslasagnen – en middagen hele familien garantert vil like.

Slik gjør du

  • 1

    Sett stekeovnen på 180 °C (over- og undervarme).

  • 2

    Skrell og kutt søtpotet i treninger ca. 2 x 2 cm. Stek søtpotetene møre i litt olje i panne på middels varme i ca. 8 min. Tilsett kuttede, skrelte gulrøtter og selleri i små terninger og stek videre i 2 min.

  • 3

    Trekk så kjelen av varmen, tøm sauseposens innhold over og bland godt. Hell på hermetiske hakkete tomater, vann og melk under omrøring for så å gi det ett oppkok. Tilsett deretter spinatbladene, bland godt og la det koke i 5 minutter.  

  • 4

    Sett nå sammen lasagnen lagvis med saus og lasagneplater før du strør over med raspet ost. Stek lasagnen på 200 g i ca. 30 minutter, og avkjøl deretter i 5-10 minutter før servering. Velbekomme!

Dette trenger du