Alle elsker lasagne! Varier gjerne med denne smakfulle grønnsakslasagnen – en middagen hele familien garantert vil like.
Slik gjør du
- 1
Sett stekeovnen på 180 °C (over- og undervarme).
- 2
Skrell og kutt søtpotet i treninger ca. 2 x 2 cm. Stek søtpotetene møre i litt olje i panne på middels varme i ca. 8 min. Tilsett kuttede, skrelte gulrøtter og selleri i små terninger og stek videre i 2 min.
- 3
Trekk så kjelen av varmen, tøm sauseposens innhold over og bland godt. Hell på hermetiske hakkete tomater, vann og melk under omrøring for så å gi det ett oppkok. Tilsett deretter spinatbladene, bland godt og la det koke i 5 minutter.
- 4
Sett nå sammen lasagnen lagvis med saus og lasagneplater før du strør over med raspet ost. Stek lasagnen på 200 g i ca. 30 minutter, og avkjøl deretter i 5-10 minutter før servering. Velbekomme!