Til 4 porsjoner
1,00 tssalt100,00 gSmør1,50 dlMelk1,00 dlVann1,00 poseTORO Bearnaisesaus original 28g2,00 stkpaprika1,00 stksquash2,00 stkløk1,00 buntvårløk2,00 stkhvitløksfedd1,00 ssTORO Krydderiet Pizzakrydder 25g4,00 ssolivenolje1,00 stksitron
Grillede grønnsaker har masse smak og er et godt avbrekk fra kjøttrettene på grillen. Med bearnaise på toppen har du en vegetarrett som alle vil elske!
Slik gjør du
- 1
Tilbered TORO Bearnaisesaus etter fremgangsmåten på posen.
- 2
Gjør klar grillen.
- 3
Skrell og kutt grønnsakene i terninger.
- 4
I en bolle: Vend inn salt, krydder, sitronsaft og olivenolje sammen med grønnsakene.
- 5
Grill grønnsakene i folie eller i form i 5-10 min til de har fått en lett grillfarge.
- 6
Hell sausen over grønnsakene og strø over finhakkede urter (f.eks. persille, gressløk eller rosmarin). Server gjerne sideretten til resten av grillmaten. Retten passer ypperlig til fisk, kjøtt eller kylling.