Guacamole
1,00 stkmoden avokado2,00 stkhvitløksbåter1,00 sssitronsaft2,00 tsrømmeTilbehør
1,00 glasstacosaus1,00 boksrømme1,00 posefrisk salatblanding1,00 buntfrisk korianderBytt ut fredagstacoen med denne deilige retten – ingen kommer til å klage! Dette er helgekos på sitt beste med høy nytelsesfaktor. Retten er enkel å lage og med masse god smak.
Slik gjør du
- 1
Skjær løken i biter. Smelt litt smør i en gryte på medium-høy varme. Ha i løk og kjøttdeig, og stek til kjøttdeigen er gjennomstekt. Tilsett posens innhold, hakkede tomater og vann. Rør det godt sammen.
- 2
La gryten koke opp under omrøring, før du lar den koke videre i 10 minutter. Tilsett kidneybønner og mais mot slutten av koketiden.
- 3
Ha gryten over i en ildfast form, og strø over nachos og ost. Gratiner på 200 °C i ca. 10 minutter, eller til nachochipsen og osten har begynt å få litt farge.
- 4
Guacamole: Finhakk hvitøksbåtene. Del avokadoen i to, fjern steinen og deretter skallet. Mos fruktkjøttet med en gaffel. Bland sammen most avokado, hvitløk, sitronsaft, rømme og en klype kajennepepper. Smak til med salt og pepper.
- 5
Server ovnsbakt gryte med guacamole, salsa, rømme, frisk salat og koriander.