Fiskegryte med havets delikatesser, grønnsaker og pasta

25 min Enkel
Til 5 porsjoner
1,00 poseTORO Bergensk Fiskesuppe 81g7,00 dlvann3,00 dlcreme fraiche2,00 stkgulrøtter1,00 stkSquash500,00 gørret / torsk uten skinn og ben100,00 gsukkererter250,00 gskalldyr2,00 porsjonerpasta1,00 håndfullfrisk dill

Sett fiskegryten rett på bordet og nyt dette fantastiske måltidet!

Slik gjør du

  • 1

    Ha fiskesuppen i en stor kjele og tilsett vann og creme fraiche. Kok opp og la den småkoke under omrøring i 5 min. Kutt imens skrelte gulrøtter og squash i staver og rens og del sukkerertene. Kutt fisken i biter. Kok pasta som angitt på pakken.

  • 2

    Tilsett gulrøttene, så squash. Rør inn pasta. Vend forsiktig i fiskebitene. La det hele trekke så fiskebitene blir ferdig. Bland inn skalldyr og sukkererter og la også dette bli gjennomvarmt. Smak til og gjerne bland i frisk dill om du har. Sett gryten på bordet og ha brød til. God middag!

Dette trenger du