

Prøv denne nydelige variasjonen til tradisjonelle fastelavnsboller. Perfekt når du har dårlig tid og likevel ønsker å imponere med noe godt til fastelavn. Fyll muffins med krem og syltetøy, et dryss melis på toppen – NAM!
Sett ovnen på 200°C (over- og undervarme.)
Rør sammen til en jevn røre – Muffinsmiks, 1,5 dl vann og 1 dl flytende margarin (eller 100 g smeltet smør).
Fordel røren i ca. 12 mellomstore muffinsformer, ca. 3/4 fulle. Bruk gjerne muffinsbrett om du har, det gir ekstra fine muffins. Stek på midterste rille ca. 15 min og avkjøl.
Pisk 3 dl kremfløte og 1 ts sukker til en myk krem.
Del muffinsen i to. Sett den nederste delen på et serveringsfat og legg på ca. 1 ss krem og deretter ferske bær, eller gjerne rørt syltetøy om du ønsker det. Sett på toppen av muffinsen og sikt over melis før servering.