Tilbehør
3,00 dlkremfløte1,00 tssukker1,00 begerferske bær, f.eks jordbær/bringebær eller syltetøyPynt
2,00 ssmelisPrøv denne nydelige variasjonen til tradisjonelle fastelavnsboller. Perfekt når du har dårlig tid og likevel ønsker å imponere med noe godt til fastelavn. Fyll muffins med krem og syltetøy, et dryss melis på toppen – NAM!
Slik gjør du
- 1
Sett ovnen på 200°C (over- og undervarme.)
- 2
Rør sammen til en jevn røre – Muffinsmiks, 1,5 dl vann og 1 dl flytende margarin (eller 100 g smeltet smør).
- 3
Fordel røren i ca. 12 mellomstore muffinsformer, ca. 3/4 fulle. Bruk gjerne muffinsbrett om du har, det gir ekstra fine muffins. Stek på midterste rille ca. 15 min og avkjøl.
- 4
Pisk 3 dl kremfløte og 1 ts sukker til en myk krem.
- 5
Del muffinsen i to. Sett den nederste delen på et serveringsfat og legg på ca. 1 ss krem og deretter ferske bær, eller gjerne rørt syltetøy om du ønsker det. Sett på toppen av muffinsen og sikt over melis før servering.