Dinosaurkake

60 min Enkel
Til 16 porsjoner

Topping

1,00 boksTORO Kremet Sjokoladeglasur 340g

Sjokoladekake

200,00 gsmeltet smør3,50 dlvann1,00 poseTORO Sjokoladekake Langpanne 854g

Start din egen tidsreise med denne dinosaurkaken! Vask noen kule dinosaurleker, knus en pose med smash (perfekt som forhistoriske steiner) og bruk kreativiteten til å lage et landskap med forhistorisk sus!

Slik gjør du

  • 1

    Sett stekeovnen på 180 °C (ved varmluft 170 °C).Vask lekene godt, gjerne i oppvaskmaskinen om de tåler det.

  • 2

    Rør sammen 3,5 dl vann og 200 g smeltet smør (eller 2 dl. flytende margarin) og bland med posens innhold. Rør til en jevn røre. Med mindre du har to like springformer, bør du steke kaken i to omganger. Legg bakepapir i bunnen av en springform (ca. 26 cm i diameter) og smør kantene før du fyller halvparten av røren i. Stek på nederste rille i ca. 15 minutter. Mot slutten av steketiden sjekker du om kaken er ferdig ved å stikke en kakenål el. i midten av kaken. Er nålen uten flytende deig er kaken ferdig. Fordel så resten av deigen i formen og stek kaken som over. Vær obs på steketiden om det ikke er ca. halvparten av deigen du har igjen. Steker en sjokoladekake for lenge blir den tørr.

  • 3

    Pynt kaken med sjokolade etter ønske og sett på dinosaurene. En glede å servere og en glede å få.

Dette trenger du