Cookies Double Chocolate med peanøtter er myke inni, sprø utenpå og himmelsk gode. De salte peanøttene får frem den deilige sjokoladesmaken. Cookiesene er enkle og superraske å lage og passer inn til mange ulike anledninger. Perfekte til helgekos, etter vennemiddag, på hytta eller etter en dag ute i frisk luft. Vi har tilgode å oppleve at det blir noen igjen, men dersom det skulle skje oppbevarer du cookiesene best i en lufttett boks.
Slik gjør du
- 1
Sett stekeovnen på 175 °C (over- og undervarme). Grovhakk peanøttene. Bland og kna sammen til en fast deig – Cookiesmiks, 1 egg og 3 ss olje og de grovhakkede peanøttene. Obs! Deigen skal være fast.
- 2
Finn frem et stekebrett med bakepapir. Bruk to teskjeer til å lage små emner. Ta en liten del av deigen ved bruk av den ene teskjeen. Løsne deigen fra teskjeen og sett den på stekeplaten ved hjelp av den andre teskjeen. Emnene skal ikke trykkes flate og du må ha litt plass mellom hver, da de vil bre seg utover når de stekes. Deigen fordeles til ca. 16 emner og stekes så på midterste rille i ca. 10 minutter.
- 3
Avkjøl kakene litt før du tar dem av stekebrettet. De vil være myke når du tar dem ut, men stivner etter hvert. Kos deg med Cookiesene og riktig god helg!