Chili con carne-taco

35 min
Til 4 porsjoner
500,00 gkarbonadedeig eller kjøttdeig2,00 ssolje1,00 stkpaprika400,00 ghakkede tomater3,50 dlvann1,00 poseTORO Chili con Carne Bowl 150g400,00 grøde bønner1,00 stkliten boks mais

Tilbehør

4,00 stktomater2,00 stilkervårløk1,00 posesalatmix1,00 pktacolefser100,00 grevet ost1,00 glasstacosaus1,00 boksguacamole

Mangosalsa

1,00 stkmoden mango0,50 stklime0,50 stkrød chili1,00 kvastfrisk koriander

Taco i ny forkledning med chili con carne! Denne er med litt ekstra godt krydret kjøttmiks og med herlig mangosalsa til.

Slik gjør du

  • 1

    Stek kjøttdeig i litt olje. Kutt paprika i biter og tilsett i pannen. Stek videre i 1-2 minutter. Ha i hakkede tomater, vann og chili con carne bowl. Kok opp under omrøring og la den småkok i ca. 20 minutter. Bland inn godt skylte bønner og mais mot slutten av koketiden.

  • 2

    Skjær grønnsakene i passende biter og ha dem i serveringsskåler.

  • 3

    Mangosalsa: Fjern skall og sten på 1 moden mango. Kuttes i små biter eller kjøres lett med stavmikser. Ha i saften fra ½ lime (ev. sitron) og bland godt. Finhakk ½ rød chili og en kvast frisk koriander, og rør inn. Smak til med salt og pepper.

  • 4

    Pakk tortillalefsene i aluminiumsfolie og varm i ovnen i noen minutter. Eventuelt bruk en mikrobølgeovn, men pakk dem da inn i et kjøkkenhåndkle.

  • 5

    Ved servering: Ha chili con carneblandingen og resten av garnityret i separate boller, og middagen er klar!

Dette trenger du