Tilbehør
4,00 stktomater2,00 stilkervårløk1,00 posesalatmix1,00 pktacolefser100,00 grevet ost1,00 glasstacosaus1,00 boksguacamoleMangosalsa
1,00 stkmoden mango0,50 stklime0,50 stkrød chili1,00 kvastfrisk korianderTaco i ny forkledning med chili con carne! Denne er med litt ekstra godt krydret kjøttmiks og med herlig mangosalsa til.
Slik gjør du
- 1
Stek kjøttdeig i litt olje. Kutt paprika i biter og tilsett i pannen. Stek videre i 1-2 minutter. Ha i hakkede tomater, vann og chili con carne bowl. Kok opp under omrøring og la den småkok i ca. 20 minutter. Bland inn godt skylte bønner og mais mot slutten av koketiden.
- 2
Skjær grønnsakene i passende biter og ha dem i serveringsskåler.
- 3
Mangosalsa: Fjern skall og sten på 1 moden mango. Kutt den i små terninger. Ha i saften fra ½ lime (ev. sitron) og bland godt. Finhakk ½ rød chili og en kvast frisk koriander, og rør inn. Smak til med salt og pepper.
- 4
Pakk tortillalefsene i aluminiumsfolie og varm i ovnen i noen minutter. Eventuelt bruk en mikrobølgeovn, men pakk dem da inn i et kjøkkenhåndkle.
- 5
Ved servering: Ha chili con carneblandingen og resten av garnityret i separate boller, og middagen er klar!