Oppskrifter / Italiensk

Calzone med restemat

45 min Enkel
Til 4 porsjoner
1,00 pkTORO Pizzabunn 370g2,50 dlvann1,00 glassIdun Pizzasaus Original 290g200,00 gkjøttrester1,00 sspizzakrydder100,00 gløk200,00 grevet ost150,00 ggrønnsaker

Calzone er innbakt pizza, en slager på pizzarestaurant – men også hjemme når man har rester! Hva med en tacovariant? Eller kyllingrester? Vær kreativ og ikke la restematen gå til spille!

Slik gjør du

  • 1

    Bland TORO pizzabunn med 2,5 dl vann og kna godt sammen i 2-3 minutter med eltekrok. Velv så deigen ut, del i 4 like emner og trill ut til runde boller

  • 2

    Kjevle deretter ut bollene til tynne pizzabunner. Legg fyllet i en halvmåne på den ene halvdelen. Brett så resten av deigen over slik at du får en tykk halvmåne. Pakk endene godt sammen så calzonen ikke lekker.

  • 3

    Pensle til slutt calzonene med litt olivenolje eller egg, og stek de på 200 grader i 12-14 minutter.

Dette trenger du