Pynt
1,00 poseNonStop®50,00 gsjokoladeBursdagsmuffins setter garantert bursdagsbarnet og bursdagsgjestene i skikkelig feststemning. Ikke bare er muffins med ballonger til bursdagen lette å lage, de smaker fantastisk godt også. Visste du at april og mai er de månedene flest nordmenn har bursdag? Det er alltid gøy å gjøre litt ekstra stas på bursdagsbarnet med en flott pyntet kake eller annen bakst.
Slik gjør du
- 1
Sett stekeovnen på 200 °C (over- og undervarme) Ta smøret ut av kjøleskapet og del i terninger så det rekker å bli mykt til det skal brukes i glasuren.
- 2
Rør sammen til en jevn røre – muffinsmiks, 1,5 dl vann og 1 dl flytende margarin (eller 100 g smeltet smør).
- 3
Fordel røren i 12 mellomstore muffinsformer, ca. 3/4 fulle ved hjelp av to spiseskjeer eller en isskje. Bruk gjerne muffinsbrett om du har, det gir ekstra fine muffins. Uten muffinsbrett er det en fordel å bruke to muffinsformer. Stek muffinsene på midterste rille i ca. 15 minutter. Mot slutten av steketiden sjekker du om muffinsene er ferdige, ved å stikke en kakenål el. i midten av muffinsen. Er nålen uten flytende røre er muffinsene ferdig. Lag glasur mens muffinsene avkjøles.
- 4
Bland sammen – Glasurmiks, 50 g mykt smør og 125 g kremost naturell. Pisk med mikser til krem, ca. 5 min.
- 5
Bruk en kniv eller skje til å legge ostekremen på muffinsene. Pynt med NonStop® (5-6 stk per muffins). Ha smeltet sjokolade i en plastpose der du klipper av det ene hjørnet. Lag tråder til ballongene ved hjelp av den smeltede sjokoladen.