Produkter / Kaker

Browniesspøkelser til Halloween

60 min Enkel
Til 4 porsjoner
1,00 boksTORO Kremet Sjokoladeglasur 340g1,00 poseTORO Brownies 552 g1,00 stkegg100,00 gsmeltet smør eller flytende margarin1,00 dlvann

Disse browniesspøkelsene er skummelt gode og kommer garantert til å falle i smak hos både store og små til halloween. Denne oppskriften gir ca 10 browniesspøkelser (avhengig av hvor store du ønsker at spøkelsene skal bli).

Slik gjør du

 • 1

  Sett stekeovnen på varmluft 165 °C. Bland sammen 1 egg, 1 dl vann og 100 gram smeltet smør (eller 1 dl flytende margarin) med en slikkepott. Bland sammen med posens innhold og rør til en jevn, tykk røre.

 • 2

  Fordel røren i en liten langpanneform (20 x 30 cm). Smør formen og legg bakepapir i bunnen (klipp gjerne til så får du en penere og rettere kant rundt kaken). Fordel røren jevnt ved hjelp av en slikkepott. Stek på midterste rille i 25-30 minutter. Bruker du en større form må du tilpasse steketiden.

 • 3

  Avkjøl kaken i formen (gjerne over natten om du har mulighet til det). Når brownien er helt avkjølt kan du ta den ut av formen og skjære den i ca 20 firkantede biter.

 • 4

  Bland melisglasur ved å tilsette litt vann til en kopp med melis. Melisglasuren skal være rennende men ikke helt flytende så vær forsiktig med hvor mye vann du tilsetter av gangen.

 • 5

  Fordel ca 1 teskje TORO Kremet Sjokoladeglasur på halvparten av browniesbitene (dvs. på 10 av bitene om du har skåret opp totalt 20 biter). Plasser resten av browniesbitene på toppen av bitene du akkurat la sjokoladeglasur på.

 • 6

  Hell melisglasur over browniestbitene og la det renne litt nedover sidene av brownien. Tegn øyne og munn på marshmallows med sjokoladepynteglasuren og plasser en marshmallow på toppen av hver browniesbit sånn at disse på mystisk vis forvandles til søte små browniesspølelser.

Dette trenger du