Oppskrifter / Dessert

Brownies med peanøtter

45 min Enkel
Til 24 porsjoner
1,00 poseTORO Brownies Langpanne 883g2,00 stkegg1,50 dlvann1,50 dlflytende margarin

Pynt

250,00 gpolly peanøtter

Noen vil kanskje si at Brownies med peanøtter er motsetninger? Når det kommer til denne Brownies varianten så er det i så fall motsetninger som tiltrekker hverandre. Salt er en fantastisk måte å få frem sjokoladesmaken på. Det gjør faktisk sjokoladen enda bedre. Mange bakere tilsetter litt salt når de baker med sjokolade og denne oppskriften gir deg den samme effekten. Denne oppskriften gir ca. 24 farlig gode kakestykker.

Slik gjør du

  • 1

    Sett stekeovnen på varmluft 165 °C (over- og undervarme 175 °C). Rør sammen med slikkepott til en jevn røre: browniesmiks, 2 egg, 1,5 dl vann og 1,5 dl flytende margarin (eller 150 gram smeltet smør).

  • 2

    Fordel røren ved hjelp av en slikkepott i en bakepapirkledd langpanneform (30×37 cm). Dryss over peanøtter (her velger du selv hvor mye du vil ha på). Stek på midterste rille ca. 25 minutter. Bruker du en større form, eller langpanneformen som følger med stekeovnen må du redusere steketiden med ca. 5 minutter.

  • 3

    La kaken avkjøles i formen før den deles opp i firkanter.

Dette trenger du