Pynt:
2,00 begerblåbærPynt
2,00 begerjordbær2,00 begerbringebærBrownies med ostekrem passer til de fleste anledninger. Pynter du den med bær funker den perfekt til 17. Mai, da får du Brownies i rødt hvitt og blått! Enten du skal bake til 17. Mai frokost, kakebord på skolearrangement. TORO Brownies er hele Norges kakefavoritt. Denne kaken kan lages dagen i forveien slik at kun pyntingen gjenstår på selve dagen. Skal du transportere kaken med deg et annet sted kan du også lage klar ostekremen dagen før. Ha den over i en plastpose som du oppbevarer i kjøleskapet til du skal dra. Pynt kaken når du kommer frem med ostekremen og bær.
Slik gjør du
- 1
Ta smøret som skal brukes i glasuren ut av kjøleskapet i god tid så det rekker å bli romtemperert og mykt.
- 2
Sett stekeovnen på varmluft 165 °C (over- og undervarme 175 °C). Rør sammen med slikkepott til en jevn røre – Browniesmiks, 2 egg, 1,5 dl vann og 1,5 dl flytende margarin (eller 150 gram smeltet smør).
- 3
Fordel røren ved hjelp av en slikkepott i en bakepapirkledd langpanneform (30×37 cm). Stek på midterste rille ca. 25 minutter. Bruker du en større form, eller langpanneformen som følger med stekeovnen må du redusere steketiden med ca. 5 minutter. Avkjøl kaken i formen.
- 5
Lag glasur mens kaken avkjøler seg. Pisk til luftig krem – Glasurmiks, 50 g mykt smør og 125 g kremost naturell.
- 6
Fordel ostekremglasuren over kaken og pynt med bær. Eller hvis du skal transportere kaken med deg, ha ostekremen i en pose og pynt når du kommer frem. Server med et smil!