Blomkålsuppe og pastasalat

20 min Enkel
Til 4 porsjoner
1,00 poseTORO Kremet Blomkålsuppe 65g8,00 dlvann2,00 dlmelk1,00 hodeblomkål2,00 ssgresskarfrø

Pastasalat

250,00 gpasta1,00 hodehjertebladsalat1,00 begercherrytomater0,50 stkrødløk3,00 ssolivenolje1,00 sssitronsaft0,25 tspepper

Blomkålsuppe og pastasalat er den perfekte kombinasjonen til lunsj eller middag. Følger du denne oppskriften får du en perfekt hverdagsmiddag.

Slik gjør du

  • 1

    Del blomkålhodet i små buketter. Kokes så vidt møre.

  • 2

    Rør ut blomkålsuppen med vann og melk, la den småkoke i 5 min. Tilsett de små blomkålbukettene. Smak til med salt og pepper.

  • 3

    Kok pasta etter anvisning på pakken. Avkjøl litt og bland den sammen hjertebladsalat, halve små tomater og rødløk i tynne båter. Rør sammen olje, sitronsaft og pepper og drypp over pastasalaten.

  • 4

    Server suppen med gresskarkjerner og friske urter på toppen. Ha gjerne Grissini eller brød til suppen og pastasalaten. God middag!

Dette trenger du