Blomkålsuppe med stekt kylling og paprika

15 min Enkel
Til 4 porsjoner
1,00 kvastpersille1,00 stkpaprika400,00 gkyllinfilet2,00 dlmelk8,00 dlvann1,00 poseTORO Kremet Blomkålsuppe 65g

Det er ikke alltid så mange ingredienser som skal til for å få et smakfullt og komplett måltid. Denne blomkålsuppen er en super og lettvint middag til hele familien.

Slik gjør du

  • 1

    Skjær kyllingen i mindre biter og hakk paprikaen.

  • 2

    Bland sammen suppeposens innhold, vann og melk. Kok opp under omrøring og la suppen småkoke i 5 minutter.

  • 3

    Stek kyllingbitene i litt smør i en stekepanne på medium-høy varme. Tilsett paprikaen når kyllingen nærmer seg gjennomstekt. Smak til med salt, pepper og eventuelt annet krydder du liker.

  • 4

    Topp blomkålsuppen med stekt kylling og paprika ved servering. Dryss også gjerne litt hakket persille over.

Dette trenger du