Biff og bearnaise er manges favoritt. Fresh den gjerne opp med couscous og frisk salat.
Slik gjør du
- 1
Legg ut kjøttet på benken 30 min før steking. Krydre med salt og pepper. Stek eller grill kjøttet til ønsket stekegrad. For medium stekt stekes kjøttet til det siver ut kjøttsaft på oversiden. Snu så og gjenta dette på andre siden. Husk å alltid la kjøttet hvile 15-20 minutter før servering.
- 2
Bland ferdig blandet salat med agurk og granateple. Lag en dressing av olivenolje og sitron som du mikser inn i salaten.
- 3
Kok opp 2 dl vann og heller over couscousen. La svelle 5-10 minutter før du løfter litt på kornene og gjør den luftig og lett. Ha over olivenolje og sitron sammen med litt salt.
- 4
Varm opp bearnaisesausen 2 min i en liten kjele. Server gjerne retten med friske urter drysset over!