Til 4 porsjoner
20,00 goregano20,00 gestragon30,00 gfersk eller tørket chili1,00 poseTORO Saus Chili Bearnaisesaus 28g100,00 gsmør1,50 dlmelk1,00 dlvann800,00 gstrimlet entrecote eller annen type biff300,00 gpommes frites100,00 grød paprika100,00 ggul paprika90,00 gløk140,00 gsquash5,00 ghvitløksfedd
Biff med bernaisesaus, poteter og grønnsaker er en skikkelig klassiker. Hva med en spicy og smakfull vri på sausen? Denne tilberedningen er basert på én TORO-pakning.
Slik gjør du
- 1
Skjær entrecoten i strimler (ca. en tommel tykkelse). Ha olje i en varm stekepanne og stek strimlene slik at de får en fin stekeskorpe, mens du salter og peprer i pannen. Legg så kjøttet over på en tallerken enn så lenge.
- 2
Kutt grønnsakene i passe store biter. Stek deretter grønnsakene i den samme stekepannen. Ha i smør, oregano og hvitløk i stekepannen, skru ned varmen litt og stek videre. Tilsett så kjøttet når grønnsaken har fått en fin farge.
- 3
Lag sausen etter anvisning på pakken. Ha i fersk chili og estragon etter egent ønske. Server med pommes frites.