Biff Lindstrøm med smaksrik peppersaus

25 min Enkel
Til 5 porsjoner
600,00 gkjøttdeig (uten tilsatt salt)1,50 tssalt0,50 tspepper1,50 dlmelk1,00 stkstort egg50,00 gløk1,00 sskapers, kan sløyfes2,00 ssrødbetlake2,00 sssmør/olje

Peppersaus

2,00 poserTORO Peppersaus 21 g4,00 dlmatfløte/melk2,00 dlvann

Grønnsaker

1,00 stkbrokkoli200,00 ggulrot100,00 grødbeter, kokte eller i skiver

Enkel, klassisk middag med masse smak og nydelig farge!

Slik gjør du

  • 1

    Ha kjøttdeig i en bolle. Bland kjøttdeigen med salt og pepper, og rør inn melk og sammenvispet egg. Finhakk løk, sylteagurker og rødbeter og bland det i kjøttdeigen, ev. sammen med grovhakkede kapers. Tilsett litt rødbetelake. Form kjøttblandingen som karbonader (ca.80 g) og stek på middels varme i panne med litt smør/olje til de er gjennomstekt.

  • 2

    Peppersaus: Lag peppersaus i en kjele med melk/matfløte og vann. Kok opp under omrøring og la den småkoke i 5 minutter. Rør om av og til.

  • 3

    Del brokkoli og gulrøtter i buketter og biter, kokes raskt i lettsaltet vann. Varm ferdigkokte rødbeter eller bruk rødbeter fra glass.

  • 4

    Server smakfulle Biff Lindstrøm-karbonader med peppersaus, grønnsaker, stekte poteter eller ris.