Peppersaus
2,00 poserTORO Peppersaus 21g4,00 dlmatfløte/melk2,00 dlvannGrønnsaker
1,00 stkbrokkoli200,00 ggulrot100,00 grødbeter, kokte eller i skiverEnkel, klassisk middag med masse smak og nydelig farge!
Slik gjør du
- 1
Ha kjøttdeig i en bolle. Bland kjøttdeigen med salt og pepper, og rør inn melk og sammenvispet egg. Finhakk løk, sylteagurker og rødbeter og bland det i kjøttdeigen, ev. sammen med grovhakkede kapers. Tilsett litt rødbetelake. Form kjøttblandingen som karbonader (ca.80 g) og stek på middels varme i panne med litt smør/olje til de er gjennomstekt.
- 2
Peppersaus: Lag peppersaus i en kjele med melk/matfløte og vann. Kok opp under omrøring og la den småkoke i 5 minutter. Rør om av og til.
- 3
Del brokkoli og gulrøtter i buketter og biter, kokes raskt i lettsaltet vann. Varm ferdigkokte rødbeter eller bruk rødbeter fra glass.
- 4
Server smakfulle Biff Lindstrøm-karbonader med peppersaus, grønnsaker, stekte poteter eller ris.