Baligryte med torsk

25 min Enkel
Til 3 porsjoner

INGREDIENSER:

1,00 poseTORO Bali kyllinggryte 91g3,00 dlvann3,00 dlfløte500,00 gtorsk, lettstekt

Har du hørt historien om de tre små fisk, som endte sine dager i en Bali-gryte, så frisk?  I denne oppskriften har vi byttet ut kyllingen med torsk i vår egen vri på den eksotiske og populære baligryta.

Slik gjør du

  • 1

    Skjær torskefiletene i terninger og brun lett i stekepannen. 

  • 2

    Kok 2 poser ris etter anvisning på pakken. 

  • 3

    Kok opp Bali kyllinggryte med vann og fløte. La gryten koke 5 minutter. Tilsett de stekte torskebitene mot slutten av koketiden.  

  • 4

    Server gryten med ris som tilbehør. Topp gjerne det hele med litt frisk koriander og en skvis lime. 

Dette trenger du