Bali Kyllinggryte med litt ekstra

20 min Enkel
Til 4 porsjoner
1,00 poseTORO Bali kyllinggryte 91g400,00 gkyllingfilet2,00 ssnøytral olje2,00 dlvann1,00 dlananasjuice3,00 dlfløte1,00 boksananas, liten1,00 stkrød paprika, liten

Slik gjør du

  • 1

    Skjær kyllingfileten i terninger. Stek dem gylne i middelsvarm stekepanne med litt olje i. Tøm posenes innhold i en kjele og tilsett vann, ananasjuice fra boksen og fløte. Kok opp under omrøring, tilsett kyllingbitene. La gryterettene småkoke i ca. 5 minutter.

  • 2

    Rett før servering, tilsettes ananasbiter samt rød paprika i terninger. Smak gjerne til med ingefær og kvernet pepper, om du ønsker mere smak. Ha rikelig med kokt ris til. God middag!

Dette trenger du