Asiatisk grønnsakssuppe med frisk ingefær og lime

20 min Enkel
Til 4 porsjoner
1,00 stksitrongress ( slå gjerne på denne med baksiden av kniven for å få frem aromaer )0,25 tsTORO Krydderiet Kajennepepper malt 62 g1,00 tsTORO Krydderiet Løkpulver 86 g2,00 ssfish sauce (nam plah)1,00 ssfinhakket ingefær0,50 tsTORO Krydderiet Ingefær hel 12 g2,00 lvann200,00 gsopp (champignon, aromasopp, shitake, østerssopp eller det du har tilgjengelig)1,00 ssTORO Krydderiet Kruspersille 15 g0,50 pkvårløk1,00 stklime1,00 stkgulrot, terninger

En hjemmelaget asiatisk grønnsakssuppe med frisk ingefær og lime er inspirert av det asiatiske kjøkkenet med masse gode grønnsaker og eksotiske kryddere. Denne oppskriften kan hjelpe deg med matsvinnet, siden du kan bruke det du har igjen av grønnsaker i kjøleskapet for å lage en klar grønnsakssuppe som er varmende, god og full av næring.

Slik gjør du

Dette trenger du