Amerikansk  vegetargryte med bønner og kikerter

25 min Enkel
Til 3 porsjoner

INGREDIENSER:  

1,00 poseTORO Amerikansk gryte 187g8,00 dlvann1,00 bokskidneybønner1,00 bokskikerter200,00 gpersillerot, lettstekt

Topping:  

1,00 boksrømme2,00 stilkervårløk1,00 kvastpersille

Amerikansk gryte har stått på norske middagsbord i mange tiår, men visste du at den er minst like god som vegetargryte ? Bytt ut kjøttet med bønner og kikerter for en enkel vegetarmiddag som passer for hele familien. 

Slik gjør du

  • 1

    Skrell og del persillerot i biter. Stek bitene lett i litt olje. 

  • 2

    Kok opp amerikansk gryte med vann og avrente kidneybønner og kikerter under omrøring. La gryten koke i 20 minutter. Tilsett stekt persillerot mot slutten av koketiden.  

  • 3

    Topp gryten med litt rømme, vårløk og litt finhakket persille ved servering. 

Dette trenger du