Til 3 porsjoner
INGREDIENSER:
1,00 poseTORO Amerikansk gryte 187g8,00 dlvann1,00 bokskidneybønner1,00 bokskikerter200,00 gpersillerot, lettstektTopping:
1,00 boksrømme2,00 stilkervårløk1,00 kvastpersilleAmerikansk gryte har stått på norske middagsbord i mange tiår, men visste du at den er minst like god som vegetargryte ? Bytt ut kjøttet med bønner og kikerter for en enkel vegetarmiddag som passer for hele familien.
Slik gjør du
- 1
Skrell og del persillerot i biter. Stek bitene lett i litt olje.
- 2
Kok opp amerikansk gryte med vann og avrente kidneybønner og kikerter under omrøring. La gryten koke i 20 minutter. Tilsett stekt persillerot mot slutten av koketiden.
- 3
Topp gryten med litt rømme, vårløk og litt finhakket persille ved servering.