Pleier du å tilsette ekstra ingredienser eller serverer ulike tilbehør til TORO-suppene? Her finner du noen eksempler på de mest vanlige kombinasjonene.
En TORO-suppe et godt middagsvalg, i tillegg til at den kan toppes med masse deilig tilbehør!
TORO suppe – med tilbehør
Suppene våre er et fint utgangspunkt for et middagsmåltid hvor man kan tilsette egg, pasta, ekstra grønnsaker eller annet i, og servere med ferskt brød eller annet godt tilbehør. Siden mange, hele 8 av 10, også tilsetter noe ekstra i suppene, gir vi deg her noen gode eksempler.
Tomatsuppe med litt ekstra
- Egg, makaroni (100 g per porsjon) og to skiver brød.
- Kanskje litt ost på toppen?
Gjør tomatsuppa enda bedre
Prøv noe nytt, og tilsett kornprodukter som pasta, kjerner som for eksempel sprøstekte gresskarkjerner, grønnsaker eller belgfrukter. Hvorfor ikke prøve en ny vri på tomatsuppen med denne oppskriften med sprøstekte kikerter og gresskarkjerner?
Fiskesuppe med ekstra fisk
TORO Bergensk Fiskesuppe kan toppes med ekstra grønnsaker, fisk og sjømat.
- Tilsett noen skiver gulrot, sukkererter, fisk og reker (ca. 100 g per porsjon)
- Serverer brød ved siden av og en liten klatt rømme.
Fisk og sjømat er alle sammen deilige tilbehør til våre fiskesupper. Hva med litt deilig makrell, blåskjell, kamskjell og reker i fiskesuppa?
Når du velger fisk og skalldyr så velg gjerne etter hva som er i sesong.
Kremede supper med bacon
- Server TORO Blomkålsuppe med ekstra blomkål, sprøstekt bacon og godt brød, kanskje litt ekstra fløte for ekstra fyldig konsistens.
Bon appetit!