saus-til-ribbe

Saus til juleribba

Skikkelig gode ribbesauser

Juletid er ribbetid – og vi klarer ikke å la være å nyte ribbe opptil flere ganger i desember. Ribbe er tradisjonell norsk julemat, og sjysaus er et selvskrevent tilbehør. For å få en velsmakende vri på julemiddagen kan du enkelt sette ditt personlige preg på TORO Sjysaus. Her gir vi deg oppskrifter på noen deilige sauser du kan prøve til ribba.

De beste ribbesausene er basert på god ribbekraft

Før du lager sausen steker du ribba for å få frem en smakfull ribbekraft. Dette gjøres veldig enkelt med å ha grovhakkede grønnsaker i langpannen og helle i vann før steking. Løk, gulrøtter, hvitløk, selleri- og persillerot egner seg ekstra godt. Etter steking er du klar til å lage en skikkelig god ribbesaus!

Tips til hvordan steke ribbe med sprø svor finner du her.

Skikkelige gode ribbesauser

Saus med eplesmak til ribbe

Lag en skikkelig god saus til julemiddagen med kraften fra ribba. Eplesmaken gir måltidet en ekstra vri, og er ikke minst enkel å lage.

Se oppskrift

Asiatisk saus til ribbe

Asiatisk saus til ribbe tilfører julemiddagen det lille ekstra. Sausen er rask å lage og smaker skikkelig godt!

Se oppskrift
saus-til-ribbe

Sjysaus med julekrydder

Lag en enkel og rask sjysaus med skikkelig god smak av jul. Perfekt til ribbe!

Se oppskrift