Bearnaise er en fransk klassiker, som er i familie med hollandaise. Den eneste forskjellen mellom disse er i styrke og smak. Begge har rykte på seg å være litt vanskelig da de lett kan skille seg. Det problemet opplever du ikke med TORO 🙂 Tradisjonelt er bearnaise veldig populært som tilbehør til grillet og stekt kjøtt, men dette er en saus som passer til så utrolig mye mer! Vi har samlet et utvalg av retter som vi mener bearnaise passer helt perfekt til. Bon appétit!

Tilbehør til burger

Hamburger med bearnaise

Mange bruker hamburgerdressing eller majones til burgeren, men bearnaise passer til mer enn bare pommes frites. Prøv bearnaise på burgeren neste gang for en fantastisk god smakskombinasjon, som gir en ekstra saftig og smakfull burgeropplevelse.

Gå til oppskrift

Bearnaise som pizzasaus

Biffpizza med bearnaise

Bearnaise på pizza er en retroklassikker, men i våre dager bruker de fleste rømmedressing. Pizza med biff og bearnaise er fortsatt veldig populær i vårt kjære naboland Sverige, men her til lands virker det til at vi har glemt denne litt. Noen har til og med pommes frittes på pizzaen for å makes helgekosen. Vi har holdt oss til biff, bearnaise, champignon og rødløk på pizzaen vår. Det ser vanvittig godt ut, og smaker enda bedre. Pizza med bearnaise har kommet for å bli!

Gå til oppskrift

Saus til biff

Biff med bearnaise

Vi kommer ikke utenom biff… biff og bearnaise! Dette er manges utlimate favoritt, og spesielt til helgen når man skal kose seg litt ekstra. Det er ikke uvanlig at man har pommes frittes til, men vi har valgt å gå for litt annerledes tilbehør. Couscous og frisk salat gjør at denne middagen blir litt lettere og freshere. Smaken er det ikke noe å si på 🙂

Gå til oppskrift

Saus til tapas

Tapas med bearnaise

Du har sikkert dyppet pommes frittes i bearnaisesaus før, men du kan dyppe det aller meste i bearnaise. Derfor passer det perfekt som tilbehør til tapas! Her kan du egentlig ha hva som helst. Velg en deilig miks av kjøtt, grønnsaker og havets delikatesser. Scampi, sukkererter, mango, agurk, alt passer til å dyppes i bearnaise. Vi har gjort litt ekstra ut av bearnaisen og tilsatt hvitløk, crème fraiche, sennep og hakket persille. Vanskelig å slå den dippen!

Gå til oppskrift

Saus til grillede grønnsaker

Bearnaise til grillede grønnsaker

Bearnaise passer ikke bare til grillet kjøtt, men også grillede grønnsaker. Dette er en perfekt resterett hvis du har masse grønnsaker igjen etter grillmiddagen. Bearnaise passe strålende til grønnsaker som ikke har vært på grillen også selvfølgelig. Dette er også et fint alternativ om du trenger et avbrekk fra kjøttrettene på grillen. Enkelt er det også!

Gå til oppskrift