Glasur
1,00 boksTORO Kremet Sjokoladeglasur 340gBartebrownies kan du selvsagt lage året rundt, men hvorfor ikke støtte Movember med å bake en bartekake i november?
Slik gjør du
- 1
Sett stekeovnen på varmluft 165 °C. Bland sammen med slikkepott til en jevn, tykk røre: Browniesmiks, 1 egg, 1 dl vann og 1 dl flytende margarin (eller 100 gram smeltet smør).
- 2
Finn frem en rund kakeform (26cm i diameter). Smør formen godt rund kanten og dekk bunnen med bakepapir. Fordel røren i formen ved hjelp av en slikkepott. Stek på midterste rille i 30-35 minutter og avkjøl kaken på rist i formen.
- 3
Når kaken er kald skjærer du rundt kanten av formen for å få kaken ut. For å forme kaken til et bart søker du på nettet etter «Yin og yang bilder» Skriv bildet ut i det formatet du ønsker. Bruk sjablongen til å skjære ut barten av kaken. Legg barten på et fat og stryk på sjokoladeglasur og lag striper med en gaffel som vist på bildet.