Lam-med-lammesaus-og-grønnsaker

Saus til lammelår

Prøv en av våre tre vrier på saus til lammelår i påsken

 

Med TORO-sauser som base kan du lage spennende vrier på saus til lammelår eller lammestek. 

 

Her er tre enkle oppskrifter som gjør påskemiddagen til en sikker vinner; appelsinsaus, lammesaus med rosmarin eller solbærsaus!

Saus-til-lammelår

Solbærsaus til lam

Med TORO lammesaus og litt solbærsyltetøy på lur kan du trylle frem middagssaus saus til lam i Michelin-klasse! Den herlige blandingen av søtt og syrlig gir fantastisk smak til alt av lam.

Se oppskrift
Sjysaus-til-påskemiddagen

Sjysaus til påskemiddagen

Lag ekstra god saus til påskemiddagen ved å tilsette smak av soyasaus i den tradisjonelle sjysausen.

Se oppskrift
Lam-med-lammesaus-og-grønnsaker

Lammelår med rødvinssaus

Lag tradisjonelt lammelår og velg mellom rødvinssaus og soppsaus.

Se oppskrift
Klassisk-lammestek-med-fløtegratinerte-poteter

Lammesaus

Server nydelig helstekt lammelår til den store påskemiddagen. Ha fløtegratinerte poteter, fargerike grønnsaker og ikke minst en skikkelig god saus til.

Se oppskrift