Retten har lavt klimaavtrykk (0,5-0,8 kg CO2e/porsjon) ved standard tilberedning. Kilde: RISE Klimadatabase.
Les mer om Klodemerket her
Les mer om Klodemerket her
TORO Bali Kyllinggryte er en kremet gryte med mild smak av karri, eple og ananas. Gryten passer til kylling- og svinekjøtt. Server gjerne med ris og en frisk salat. Lett å like, lett å lage.
Skjær 500 g kylling i terninger og stek det i stekepannen. Tøm posens innhold i en kasserolle.
Tilsett 5 dl vann og 3 dl fløte (matfløte/kremfløte).
Kok opp under omrøring og la gryten koke 5 minutter. Tilsett kjøttet mot slutten av koketiden.
løk, paprika, maisstivelse, eple 10 %, ananas 9 %, sukker, karri 5 %,salt, modifisert potetstivelse, proteinekstrakt av