Til 4 porsjoner
1,00 poseTORO Amerikansk gryte 187g1,00 stkrødløk2,00 stkhvitløkbåter2,00 ssmatolje5,00 dlvann400,00 ghakkede tomater200,00 gmais200,00 glinser200,00 gkikkererter
Potetkant
1,00 poseTORO Potetmos 94g5,00 dlmelk1,00 sssmør / margarin1,00 stkeggeplomme50,00 gostKnallgod ovnsrett med ny vri!
Slik gjør du
- 1
Finhakk løk og hvitløk og ha det i en stor kjele med litt matolje i. Hell i posenes innhold og tilsett 5 dl vann. Hell i hakkede tomater og kok opp under omrøring. La det hele småkoke i 15 minutter. Tilsett mais, ferdigkokte linser og kikerter, og kok så vidt opp.
- 2
Potetkant: Kok opp melk og smør og tilsett posenes innhold. Rør om og trekk tilside. Tilsett eggeplomme og revet ost. Rør om og smak til med salt og pepper.
- 3
Hell amerikansk gryte i en stor ildfast form. Bruk en spiseskje og lag en potetkant rundt hele formen. Stekes som angitt. Server gjerne retten sammen med en enkel salat.